Dergmeerweg 53, Warmenhuizen

Dergmeerweg 53, Warmenhuizen
1903 Hollywood Boulevard, Hollywood, FL 33020, USA
Verkocht prijs op aanvraag - Vrijstaand woonhuis
470 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage

Vrijstaand woonhuis met zonnige tuin op zuiden, grote garage, slaapkamer en badkamer op begane grond, ruime keuken en lichte woonkamer met open haard en schuifpui naar de tuin. Ruim perceel 470 m2 met privacy en oprijpad voor 2 auto’s. De garage is geschikt als ruimte voor beroep/bedrijf aan huis. De woning heeft 10 zonnepanelen (2018), rondom isolatieglas, CV-ketel (2011) en Energielabel C.

Deze verzorgde woning ligt op loopafstand van winkels en bushalte. De aantrekkelijke zonnige achtertuin heeft een groot terras en een zijentree naar de achterzijde van de garage, hier is een separate schuurruimte met verwarming en elektra. De tuin heeft een groot grasgazon met fraaie beplanting en diverse fruitbomen.

Deze leuke woning met 3 grote slaapkamers is zowel geschikt voor een gezin als voor senioren.

Begane grond:

De grote entreehal heeft een hoge vide met Velux dakraam, er is zicht op de overloop van de 1e verdieping. In de hal is toegang naar de slaapkamer en badkamer op begane grond, separate toiletruimte, woonkamer, garderobe, meterkast en vaste trap naar de 1e verdieping. De entreehal heeft een vloerafwerking van robuuste plavuizen.

De ruime en lichte woonkamer heeft een open keuken aan de voorzijde van de woning. Rondom is er mooi uitzicht op de voor-, zij- en achtertuin. De tuin is vanuit de woonkamer toegankelijk via de brede schuifpui aan de achterzijde. In de woonkamer is een sfeervolle open haard, een balkenplafond en grote trapbergkast.

De keuken heeft een grote eetbar en veel bergruimte in kasten en lades en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: koelkast (Zanussi), vaatwasser (Bosch, 2 jaar oud), 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap (Siemens), combi oven/magnetron (Siemens) en dubbele RVS spoelbak met 1-greeps mengkraan en Quooker.

Slaapkamer 1 is geschikt voor een 2-persoons bed en kijkt uit op het oprijpad.

De ruime badkamer heeft grootformaat crèmewitte wandtegels en lichtbeige vloertegels en een verlaagd plafond met inbouwverlichting. Er is een hangend toilet, een bidet, ruime inloopdouche met regendouche, handdouche en 1-greeps thermostatische mengkraan, wastafelmeubel met spiegel, verlichting en bovenkast, ruime inbouwbergkast en opstelruimte voor de wasmachine en -droger.

De toiletruimte heeft een hangend toilet en fonteintje.

1e verdieping:

Ruime overloop met zicht op de entreehal en 2 grote slaapkamers.

Op de overloop zijn 2 grote bergruimtes, hier hangt ook de CV-ketel.

Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde (noordkant) en heeft leuk uitzicht op de voortuin door het grote raamkozijn. Het is een riante tweepersoons slaapkamer met aan 2 zijden veel bergruimte in de vaste inbouwkasten, een wastafel met spiegel, verlichting en planchet.

Slaapkamer 3 ligt aan de achterzijde (zuidkant) en kijkt uit op de achtertuin. Dit is een zeer grote tweepersoonskamer. Er is een inloopkast gecreëerd d.m.v. 2 losstaande kledingkasten en een schuifwand, deze zijn eenvoudig te verwijderen.

Bijgebouw:

De garage met separate schuurruimte heeft een stalen kanteldeur aan de voorzijde en betonvloer en is voorzien van elektra, water, verlichting en een daklicht. De schuurruimte aan de achterzijde heeft een buitendeur in de zijgevel en is voorzien van wand- en plafondisolatie, raamkozijn, elektra en verwarming middels een radiator.

Tuin en erf:

Ruime voortuin met naast de woning een oprijpad voor 2 auto’s. De heerlijke grote achtertuin en zijtuin bieden privacy, zeker in lente en zomer als bomen en heesters in het blad staan. De zijtuin (met ernaast voetpad en ventweg voor bestemmingsverkeer woningen Sportlaan) kan worden voorzien van een erfafscheiding. De tuin beschikt o.a. over een ruim terras bij de schuifpui, een groot grasgazon en fruitbomen, vijgenboom en druif.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1973.

Begane grondvloer, spouwmuren en dak zijn geïsoleerd.

Rondom isolatieglas, voordeur (nieuw deur- / raamkozijn, 2020) heeft triple glas.

10 zonnepanelen (2018).

CV-ketel Intergas bouwjaar 2011.

Meterkast met 7 groepen en slimme elektra- / gasmeter en omvormer zonnepanelen.

Open haard in woonkamer.

Beg.grondvloer: stenen vloer Nehobo, met kruipruimte.

1e verd.: houten balklaag.

Maatvoering:

Perceel: 470 m2.

Gebruiksoppervlakte (GBO) wonen: 124,2 m2.

(GBO is alle vloeroppervlakte van de woning hoger dan 1,50 m ‘).

GBO garage: 33,4 m2.

Bruto vloeroppervlakte wonen: 224,9 m2.

Bruto inhoud: 578 m2.

Andere objecten