Dorpsstraat 48 Warmenhuizen

  • IMG_3246
  • IMG_3270
  • IMG_3723
  • IMG_3724
  • IMG_3245
  • IMG_3266
  • IMG_3243
  • Kadastrale kaart met huisnummers
Dorpsstraat 48 Warmenhuizen
1903 Hollywood Boulevard, Hollywood, FL 33020, USA
Verkocht prijs op aanvraag - Vrijstaand woonhuis
218 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom

Grote woning op mooie locatie, deze voormalige koolschuur heeft veel ruimte en is een prachtig object om uw eigen woonwensen te realiseren ! De ruime eetkeuken, kantoorruimte, badkamer, separaat toilet en grote schuurruimte bevinden zich op beg.grond. Het kantoor kan desgewenst ook als slaapkamer worden gebruikt. Er is een zee aan ruimte voor het realiseren van meerdere slaapkamers en een (extra) badkamer op de 1e verdieping. Links naast de woning is een lang oprijpad, geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s. Aan de achterzijde ligt een bestraat erf (circa 40 m2), met een gunstige zonligging op het zuiden en westen. Dit is een fijne plek om lekker beschut te relaxen en genieten van de zon.

ALLE FOTO’S STAAN OP FUNDA !

Deze voormalige originele koolschuur heeft een woonbestemming, beroep-/bedrijf aan huis en/of Bed and Breakfast zijn toegestaan. Er zijn 2 entreedeuren in de zijgevel, een schuifdeur in de achtergevel en in beide zijgevels en in de achtergevel ramen. De gevels zijn uitgevoerd als spouwmuur, de begane grond is een betonvloer en de kapconstructie heeft aan de zuidkant twee dakkapellen. Verwarming middels CV-ketel.

De woning ligt op een leuke locatie in het hart van het dorp, met uitzicht op de Oude Ursulakerk. Op loopafstand van winkels, bushalte en speelvoorzieningen. Warmenhuizen is een gezellig en levendig dorp, met een uitgebreid aanbod winkel- en sportvoorzieningen en horeca. Er is een goede busverbinding naar Alkmaar en Schagen, beide hebben een NS station. Bossen, duinen en stranden van Schoorl, Bergen en Petten liggen op fietsafstand. Kortom: een fantastische woonomgeving!

Begane grond:

Entreehal in de zijgevel met toegang naar de grote woonkeuken, de aangrenzende kantoorruimte en de riante inpandige schuurruimte aan de achterzijde.

De grote woonkeuken heeft een keukenblok met gasfornuis, er is een raam in de rechter zijgevel en desgewenst kan het oorspronkelijke (dichtgemetselde) raam in de voorgevel weer worden teruggebracht.

De naastgelegen kantoorruimte heeft een raam met uitzicht op het zijerf en de Dorpsstraat. Ook deze kantoorruimte had voorheen een raam in de voorgevel.

In de schuur bevindt zich de vaste trap naar de 1e verdieping, verder is er een separate toiletruimte, badkamer en opstelruimte van de CV-ketel, wasmachine en -droger.

De badkamer heeft een douche en wastafel met spiegel en planchet.

1e verdieping:

Op deze verdieping is een overloop, met aangrenzend een slaapkamer en toegang naar de grote zolderruimte. Aan de zuidkant zijn er 2 dakkapellen. Hier zijn nog 3 eenvoudige kamers. De hoge kapconstructie is geheel in het zicht en de spanten en balken verkeren in goede conditie.

In de voorgevel zat van oorsprong een rond rozetraam. In de achtergevel is een groot raamkozijn aanwezig.

Tuin en erf:

Deze woning staat op de percelen Warmenhuizen G 1675, groot 187 m2 en G 2632, groot 31 m2. De totale perceelgrootte is 218 m2.

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar 1930.

Beg.grond: betonvloer.

1e verdieping: robuuste houten balklaag.

Deels geïsoleerd.

CV-ketel: Intergas Kompakt HR 2007.

Gasaansluiting / gasmeter aanwezig. Water- en elektra aansluiting moeten door koper worden aangevraagd bij PWN en Liander.

Maatvoering:

Gebruiksoppervlakte (GBO) Dorpsstraat 48: circa 140 m2.

(GBO is alle vloeroppervlakte van de woning hoger dan 1,50 m‘).

Bruto inhoud circa: 365 m3.

Aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend.

Andere objecten