Te Huur

Te Huur


Keizersgracht 75, 1015 CE Amsterdam

2 Sfeervolle kantoorruimtes met fantastisch uitzicht op de Keizersgracht, gelegen in het Voorhuis op 1e etage en op de 3e etage.

De kantoorruimtes bevinden zich in een statig rijksmonumentaal grachtenpand (anno 1620/1765) en hebben een eigen keuken en sanitair. Kijk voor de huurprijzen en overige informatie eens op www.fundainbusiness.nl. Of bel vrijblijvend voor info: 06-12886278.

Deze kantoorruimtes worden NIET verhuurd als WOONRUIMTE !

Kantoorruimte 1e etage:

Statige entree, monumentale gang en authentiek trappenhuis naar de 1e verdieping, hier ligt in het Voorhuis op de 1e etage deze mooie lichte kantoorruimte met uitzicht op de gracht. De kantoorruimte heeft een fraai hoog plafond met authentieke zware balken en een grote antieke schouw. Er zijn aan 2 kanten hoge ramen, zowel aan de voorzijde (gracht) als aan de achterzijde (grenzend aan de ruime binnenplaats tussen voor- en achterhuis). Hierdoor is het een heerlijke lichte en zonnige ruimte. De totale oppervlakte van dit appartement is 108 m2.

Keizersgracht 75 is zeer gunstig gelegen op korte loopafstand van het Centraal Station en openbaar vervoer (trein, tram, metro en bus) in het 1e grachtenblok van de Keizersgracht tussen Brouwersgracht en Herenstraat. Dit is een fijn rustig gedeelte van de Keizersgracht.

Tevens gelegen op zeer korte loopafstand van de Jordaan, met de Noordermarkt en Westerstraat en vlakbij de Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk en De Negen Straatjes. Er zijn verschillende leuke lunch café`s en winkels in de directe omgeving en om de hoek, in de Prinsen- en Herenstraat.

Kantoorruimte op 3e etage:

Statige entree, monumentale gang en authentiek trappenhuis naar de 3e verdieping, hier ligt in het Voorhuis op de 3e etage deze mooie lichte kantoorruimte met uitzicht op de gracht. Hoog plafond met zicht op de fraaie houten kapconstructie met balken en de oorspronkelijke hijsinstallatie van het grachtenpand. Er is een moderne keuken en een badkamer met toilet, wastafel en douche. De separate ruime werk-/spreekkamer ligt privacyvol aan de achterzijde van het appartement, met ruim zicht op de binnenplaats en het achterhuis. Daarnaast is er een bergzolder, bereikbaar via een vaste trap vanuit de kantoorruimte.

Het is een mooie lichte ruimte met ramen in de voor- en achtergevel, 2 dakkapelletjes aan beide zijkanten en een groot dakraam in de zijkant aan zuidzijde.