Object:

Bouwkavel Bosrandweg 1 A Schoorl - Schoorl

  • IMG_0002
  • IMG_0005
  • P1030694
  • IMG_0012
  • Bestemmingsplankaart

Verkocht onder voorbehoud €347.000 k.k. - Bouwkavel
674 m2 Afdrukken

*VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD* Grote bouwkavel van 674 m2 eigen grond op een prachtige locatie in Schoorl! Deze kavel is gelegen achter de karakteristieke villa “De Rietmuts” aan de Bosrandweg 1. Hier kunt u naar eigen wens uw vrijstaande woning bouwen, op loopafstand van het bos, de weilanden en het centrum van Schoorl.

De kavel heeft een inrit vanaf de Bosrandweg 1 middels een reeds gevestigd recht van overpad. Dit bouwperceel heeft een grote voortuin en een zeer diepe en brede achtertuin op het zuiden met veel privacy.

Het bouwvlak voor een woning op deze kavel is 13 meter breed en 10 meter diep (max. 130 m2), daarbij kunt u nog aan- of uitbouwen en/of een bijgebouw realiseren.

De maximale goothoogte van de te bouwen woning is 4 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 10 meter.

De exacte bestemmingsplanregels kunt u opvragen bij Balledux Makelaardij en u kunt deze ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schoorl is een gezellig en levendig dorp, met een uitgebreid aanbod aan winkelvoorzieningen. De bossen, duinen, stranden en het poldergebied van Schoorl en Bergen liggen op wandel- en fietsafstand. Er is een goede busverbinding o.a. naar Alkmaar. Kortom: een fantastische woonomgeving!

Vraagprijs: € 347.000,- k.k..

Andere objecten