Object:

Alingterp 7, Warmenhuizen - Schagen

  • SAM_0997

Verkocht prijs op aanvraag - Vrijstaand woonhuis
485 m24 Slaapkamers1 Badkamer1 Garage Afdrukken

Dit riante vrijstaande woonhuis met atelier, circa 183 m2 woonoppervlakte, ligt op een mooi perceel van 485 m2. Een bijzonder woonhuis op een fantastische locatie, echt een eldorado van rust en privacy! Op loopafstand van het historische centrum van het dorp Warmenhuizen.

Het woonhuis heeft een unieke en vrije ligging in een rustige, groene en boomrijke omgeving. Een sfeervol park ligt aan de rechterzijde (noordkant) van het woonhuis.

In 2004 is deze woning fors verbouwd, onder andere is er een volledig nieuwe dakopbouw geplaatst op het atelier. Er is een grote veranda gerealiseerd in de tuin. Het exterieur van de woning is tegelijkertijd architectonisch verfraaid en verduurzaamd. De woning heeft veel leefruimte en een uitstekend afwerkingsniveau. Energielabel A.

De grote tuin heeft een gunstige ligging op het zuiden en westen en is onder architectuur aangelegd. De uitstraling van de tuin is bijzonder. Er is een mooie en grote veranda, waar het zomers en ’s winters heerlijk vertoeven is. Ook voortuin, oprijpad en erf zijn ruim en sfeervol ingericht.

Warmenhuizen is een gemoedelijk en levendig dorp met veel winkel- en sportvoorzieningen. Bossen, duinen en strand zijn vlakbij. Warmenhuizen ligt op korte (fiets-) afstand van Schoorl en “artistiek kunstdorp” Bergen. De historische winkelsteden Alkmaar en Schagen liggen op 10 km en zijn makkelijk bereikbaar met auto, openbaar vervoer (bus) of fiets. Kortom: een zeer aantrekkelijke woonomgeving!

 

Andere objecten